Tomàquet en una mossegada / Tomate en un mordisco / One-bite tomato / Tomate num bocado


- Tallar una fulla de massa de full en triangles petits. Sobre cada triangle, posar un tomàquet cirerol i una mica d'all tendre. Tancar el triangle sobre el tomàquet. Pintar amb oli, posar orenga i fornejar fins que estiguin daurats.

- Cortar una hoja de hojaldre en triángulos pequeños. Sobre cada triángulo, poner un tomate cherry y un poco de ajete. Cerrar el triángulo sobre el tomate. Pintar con aceite, poner orégano y hornear hasta que estén dorados.

- Cut a sheet of puff pastry in little triangles. Over every triangle, put a cherry tomato and a little bit of spring garlic. Close the triangle over the tomato. Paint with oil, punt oregano and bake until they be golden.

- Cortar uma folha de massa folhada em pequenos triângulos. Sobre cada triângulo, deixar um tomate cherry e um pouco de alho (quando ainda é novo, sem ter se formado a cabeça na planta). Fechar o triângulo sobre o tomate. Pintar com óleo e assar no forno até estiverem dourados.

1 comentari:

David M. ha dit...

Sencillo y delicioso, la cocina que a mí me encanta. Gracias. http://www.artemaderaolivo.com/