Panellets (VI): pinya, piña, pineapple, abacaxi


- Barrejar 500 g d'ametlla molta amb 500 g de sucre llustre i 100 g d'aigua. Per cada 100 g de massa, afegir 2 culleradetes de melmelada de pinya i 2 d'ametlla molta. Barrejar i fer boletes. Passar-les per sucre llustre i posar una mica de melmelada a sobre. Posar a forn suau (180-200 ºC) fins que estiguin cuits.

- Mezclar 500 g de almendra molida con 500 g de azúcar glass y 100 g de agua. Por cada 100 g de masa, añadir 2 cucharaditas de mermelada de piña y 2 de almendra molida. Mezclar y hacer bolitas. Pasarlas por azúcar glass y poner un poco de mermelada por encima. Poner en horno suave (180-200 ºC) hasta que estén cocidos.

- Mix 500 g of grinded almond with 500 g of icing sugar and 100 g of water. For every 100 g of dough, add 2 tea-spoons of pineapple jelly and 2 of grinded almond. Mix and make little balls. Pass them by icing sugar and put a little bit of jelly on the top. Put in a soft oven (180-200 ºC) until they are cooked.

- Misturar 500 g de amêndoa moída com 500 g de açúcar glacé e 100 g de àgua. Por cada 100 g de massa, adicionar 2 colheres pequenas de geléia de abacaxi e 2 de amêndoa moída. Misturar e fazer bolinhas. Passar por açúcar glacé e pôr um pouco de geléia acima. Pôr no forno leve (180-200 ºC) até estiverem cozinhados.